Postbus 1184 | 1200 BD Hilversum
Tel: +31 35 7123 530

sterk in arbeidsrecht
sterk in arbeidsrecht

diepgeworteld in het arbeidsrecht,
voeten in de klei

Deskundig

Een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag? Feijen Advocatuur is een ervaren en kundige specialist op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en procesrecht. De deskundigheid komt voort uit jarenlange ervaring waarbij zowel binnen- als buiten rechte een erg groot aantal cliënten op Feijen Advocatuur hebben kunnen en mogen vertrouwen. Feijen Advocatuur treedt op voor ondernemers en werknemers in het gehele land.

Duidelijk

Zoekt je duidelijk advies over uw juridische positie? Feijen Advocatuur staat voor een persoonlijke benadering met duidelijke adviezen, zodat het voor de cliënten helder is waar zij juridisch staan. Kansen en risico’s worden eerst in kaart gebracht zodat een cliënt niet voor verrassingen komt te staan. 

Daadkrachtig

Verwacht u een snelle en praktische aanpak? Met gedegen en up-to-dat kennis maakt Feijen Advocatuur vooraf een scherpe analyse. Samen met de cliënt wordt er vervolgens gekozen voor de beste en meest efficiente strategie. In de uitvoering kunnen cliënten vertrouwen op een snelle en praktische aanpak.

STERK IN ARBEIDSRECHT

Linkedin Twitter Telefoon


Matthieu Feijen

Matthieu Feijen

feijen@feijen-advocatuur.nl

"Tactisch inzicht en een goede strategie maken vaak het verschil in de juridische strijd. Het arsenaal van wetten en regels is immers voor iedereen gelijk. Het gaat erom hoe en wanneer je dit inzet".

<lees meer>

Verbetertraject moet werknemer een reële kans geven

Een verbetertraject inzetten waarbij de werkgever eigenlijk al heeft besloten om afscheid te nemen van een werknemer en dus eigenlijk geen reële kans op verbetering wenst te geven kan de werkgever duur komen te staan. Als er sprake is van een dergelijk "plichtmatig" verbetertraject loopt de werkgever het risico dat de kantonrechter de arbeidsovereenkomst niet ontbindt of -zoals in deze kwestie- het Gerechtshof de arbeidsovereenkomst herstelt. 

< lees meer >


© 2024 Feijen Advocatuur

Design: Vanthel Vormgeving | Webdevelopment: burovandernet