Postbus 1184 | 1200 BD Hilversum
Tel: +31 35 7123 530

sterk in arbeidsrecht
sterk in arbeidsrecht

krachtig en doelgericht

 

 

Matthieu Feijen

heeft zijn rechtenstudie gevolgd in Utrecht. Hij is afgestudeerd in het (Europees) Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, maar heeft zich daarna al snel gespecialiseerd in het Arbeidsrecht.
Nadat hij enige jaren als bedrijfsjurist bij een verzekeringsmaatschappij had gewerkt, heeft hij in 2002 gekozen voor de advocatuur. Eerst in Amsterdam en daarna in Hilversum.
Matthieu heeft oog voor de mensen en organisaties achter een juridische kwestie. Niet alleen omdat dit voor de aanpak en tactiek het verschil kan maken, maar ook omdat hij hecht aan een goede relatie met zijn cliënten. Juridische kwesties gaan immers altijd over belangen en achter belangen zitten organisaties en mensen.
Juridische kwesties beperken zich niet tot een geïsoleerd juridisch speelveld. Veelal zijn verborgen agenda’s, zakelijke belangen of praktische aspecten minstens zo belangrijk. Doordat Matthieu zowel werkgevers als werknemers bijstaat, heeft hij een extra zintuig ontwikkeld om door een kwestie heen te kijken en partijen “te lezen”. Matthieu is een strateeg en geduchte pleiter. Dat Matthieu aanvankelijk officier bij Defensie wilde worden zal niemand dan ook verrassen. Het groene pak heeft hij uiteindelijk ingeruild voor een toga, maar zijn strijdlust en liefde voor tactiek is gebleven.
Zaken op een prettige manier oplossen geeft Matthieu veel voldoening, maar een goede juridische positie opbouwen en deze met vuur verdedigen, vindt hij minstens zo leuk.

 

Mr J.M.W. Feijen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Als vaste waarnemer van Feijen Advocatuur treedt Mr. E.S. de Jong van Avocare te Haarlem op. Ook zij is een uitermate ervaren advocaat en gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Feijen Advocatuur beschikt niet/neemt geen deel aan een Stichting Derdengelden.

STERK IN ARBEIDSRECHT

Linkedin Twitter Telefoon© 2024 Feijen Advocatuur

Design: Vanthel Vormgeving | Webdevelopment: burovandernet